Februari: maand van het gebit

Februari is traditioneel de Maand van de Gebitsverzorging. Tijdens deze maand wordt er landelijk extra aandacht besteed aan gebitsproblemen bij honden en katten. Net als mensen kunnen ook honden en katten last krijgen van tanden en kiezen.

Een slechte adem, rood of zelfs bloedend tandvlees, moeite met of geen harde brokken eten, overmatig speekselen, verlies van tanden of kiezen of ontstekingen elders in het lichaam. Het zijn allemaal symptomen die kunnen duiden op gebitsproblemen. Gebitsproblemen zijn erg pijnlijk voor huisdieren en we zien ze helaas veel voorbij komen in de praktijk. Ons doel is om die pijn weg te nemen!

Tijdens de Maand van de Gebitsverzorging bent u welkom bij ons voor een gratis controle van het gebit. U kunt hiervoor een afspraak maken bij één van onze assistentes.

Blijkt dat uw hond of kat naar aanleiding van het gratis consult een behandeling nodig heeft: dan plannen wij daar een afspraak voor in. Heel de maand februari krijgt u 20% korting op de gebitsbehandeling.

Tevens profiteert u heel de maand februari van 10% korting op (preventieve) gebitsreinigende producten.