Huisdieren Zorg Plan = voortaan VetPlan

Omdat wij voortdurend de beste service en kwaliteit willen aanbieden, zijn wij als praktijk continu op zoek naar de beste mogelijkheden om dit voor u te realiseren.

Om deze reden hebben wij besloten om vanaf heden ons zorgplan over te zetten naar een ander zorgplan, genaamd VetPlan. Het VetPlan past beter bij onze visie als praktijk en het biedt meer mogelijkheden om de gezondheid van uw huisdier nóg beter op peil te kunnen houden.

Een voorbeeld hiervan is het VetPlan Plus pakket: een extra uitgebreid pakket wat wij u nu kunnen aanbieden. Hierin zit naast de jaarlijkse minimale zorg ook nog een extra consult, een bloedonderzoek en een urineonderzoek. Dit uitgebreidere pakket is bedoeld om met name het oudere dier beter te kunnen monitoren en op tijd eventuele aandoeningen die aan het ontstaan zijn vast te kunnen stellen en te behandelen. Voortaan kunnen wij u dus iets aanbieden dat beter passend is bij de behoeften van uw huisdier.

Het basis VetPlan bevat de minimale preventieve zorg die elk jaar nodig is voor een goede verzorging van uw huisdier. Voor zowel het basis- als pluspakket betaalt u een vast bedrag per maand en voor beide zorgplannen ontvangt u aantrekkelijke kortingen op jaarbasis.

Een andere fijne verandering voor u als klant is dat wij nu ook voor konijnen een zorgplan hebben ontwikkeld. Voorheen bestond dit enkel voor honden en katten.

Wilt u meer informatie over het VetPlan? Ga dan op onze website naar ”vragen” en klik op het onderwerp VetPlan.