VetPlan®

VetPlan is een speciaal abonnement voor honden, katten, konijn en hun eigenaren. Voor een vast bedrag per maand krijgt uw huisdier de preventieve zorg die nodig is voor een lang en gezond leven. Zo worden eventuele gezondheidsrisico’s al in een vroeg stadium ontdekt. Naast de nodige vaccinaties en gezonheidschecks krijgt u met VetPlan ook kortingen op behandelingen en producten. Kortom: alles wat nodig is om uw huisdier zo lang mogelijk gezond en gelukkig te houden!

Wat houdt VetPlan in?

VetPlan is ontwikkeld door dierenartsen om huisdieren zo gezond mogelijk te houden. Daarom krijgt uw hond, kat of konijn via VetPlan jaarlijks de vaccinaties die nodig zijn én een uitgebreide gezondheidscheck. Deze check is essentieel om eventuele gezondheidsproblemen en ziektes al vroegtijdig te ontdekken. Daarnaast ontvangt u, afhankelijk van het Vetplan voor uw huisdier, alle middelen tegen vlooien, teken, wormen en vliegen. Als eigenaar wordt u vanzelf voor deze gezondheidschecks en preventieve zorg opgeroepen, zodat u het niet kan vergeten. Uit ervaring weten we namelijk dat lang niet iedereen regelmatig zijn of haar huisdier voorziet van een behandeling tegen wormen en vlooien of naar de dierenarts gaat voor een controle. Daarom bieden wij als praktijk u VetPlan aan!

Hoe werkt VetPlan?

Voor VetPlan betaalt u maandelijks een vast bedrag dat via een automatische incasso van uw rekening wordt afgeschreven. Voor dit bedrag ontvangt uw huisdier:

  • een jaarlijkse vaccinatie
  • gezondheidscontroles
  • producten tegen wormen, vlooien, teken en vliegen (dit kan per diersoort variëren)
  • 10% korting op andere producten en diensten die binnen de praktijk worden geleverd
  • Onbeperkt nagels knippen

Kiest u voor het VetPlan plus pakket? Dan ontvangt u automatisch een uitgebreidere zorg voor uw huisdier:

  • een jaarlijkse screening van het bloed
  • een bloeddrukmeting
  • een urineonderzoek

Met VetPlan zorgt u er dus samen met ons voor dat uw huisdier een zo lang mogelijk en gezond leven tegemoet gaat.

Waarom kiezen voor een goede preventieve zorg?

Beter voorkomen dan genezen. Dat is preventieve zorg. Door regelmatige controles kunt u op tijd ziektes en aandoeningen bij uw huisdier ontdekken. Zo is er vaak veel meer mogelijk om uw huisdier te helpen dan wanneer de ziekte of aandoening al in een ver stadium is. Ook zullen de zorgenkosten met preventieve zorg op de lange termijn lager zijn. Het contact met uw dierenarts verbetert omdat de dierenarts uw huisdier zo ook beter leert kennen.
Waarom kiezen voor een abonnement via VetPlan?
Zoals u hierboven heeft kunnen lezen, is een goede preventieve verzorging van uw huisdier cruciaal voor een lang en gezond leven. Een abonnement via VetPlan geeft u de mogelijkheid dit te geven aan uw huisdier voor een laag vast bedrag per maand. Daarbij levert dit abonnement u vele kortingen tijdens een bezoek aan één van onze praktijken. Op vrijwel alle diensten en producten zit een korting van 10% (uitgezonderd van diensten die wij binnen de praktijk niet kunnen aanbieden).

Tarieven VetPlan

Tarieven per maand (in euro’s)

Dier VetPlan VetPlan Plus  
 Kat  17,95  33,95 Download info
 Binnen kat  15,95  31,95 Download info
 Konijn   9,50  – Download info
 hond <5kg  15,95  26,95 Download info
 hond 5-10kg  16,95  27,95 Download info
 hond 10-20kg  17,95  28,95 Download info
 hond 20-40 kg  20,95  31,95 Download info
 hond 40-60kg  22,95  33,95 Download info